Jobbik Székesfehérvár - 2012. szeptember: székesfehérvári jobbikosok látogatása az iráni nagykövetségen
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

2012. szeptember: székesfehérvári jobbikosok látogatása az iráni nagykövetségen

Created on Saturday, 29 September 2012

Szeptember közepén négytagú székesfehérvári jobbikosokból álló küldöttség tett látogatást Őexcellenciája Saeed Seyed Agha Banihashemi, az Iráni Iszlám Köztársaság Nagyköveténél. A találkozást kezdeményező Köböl András felolvasta az erre az alkalomra írt levelét, melyben többek közt hangsúlyozta az iráni néppel és kormánnyal történő szolidaritást, a nagyhatalmakkal szembeni kiállást. Említést tett arról, hogy a mai napig van ország, amely nem fogadta el az atomsorompó programot, területére nem engedi be a nemzetközi ellenőröket, gyerekeket, öregeket gyilkolhat meg, humanitárius segélyhajót süllyeszthet el minden következmény nélkül, ennek ellenére nem őt fenyegeti a háború és a gazdasági embargó, hanem Iránt.

A levélben többször felvetésre került a magyarság XX. századi tönkretétele, Trianon illetve a határon túli magyarokkal kapcsolatos témakör is, melynek ismertetése azért volt fontos, mert így a Nagykövet Úr első kézből informálódhatott ezekben a kérdésekben.

A megfogalmazott gondolatok között szerepelt az ősidők óta híres perzsa kultúrára és történelemre való hivatkozás, a múlt ismeretének jelentősége, a turáni népek összefogásának szükségessége.
A delegáció tagjai kihangsúlyozták, hogy a hivatalos magyar politikával szemben, a jobbikosok valódi keleti fordulatot szeretnének az ország külpolitikájában, hiszen több Ázsiában élő néppel is rokonságban állunk. A kizárólagos nyugati irányultság nem oldotta meg a magyarság kiemelt problémáit, nem beszélve arról, hogy országunk ezen hibás döntése hozzájárult a gyarmati sors és a pénz mindenhatóságának kialakulásához.
Irán, mint a nemzetközi pénzvilág és a nagyhatalmak önkényuralma elleni harc egyik zászlósa igazi példaként szolgál nekünk magyaroknak is, és arra buzdít, hogy megfelelő eltökéltséggel és bátorsággal szembeszálljunk hazánk ellenségeivel.
A két fél közös bizakodásának adott hangot, miszerint eljön az idő, amikor a Fény legyőzi a sötétséget.
A találkozón a jobbikosok és Irán Nagykövete kölcsönösen megajándékozták egymást, és megegyeztek abban, hogy tovább dolgoznak a két nép és a két ország közötti kapcsolatok szorosabbá tételén.

click mapHazai PályaJobbik Magyarországért MozgalomMagyar Remény MozgalomAlfahírJobbikTVFehér megyei Jobbik
click mapVona GáborKovács Béladr. Morvai Krisztinadr. Gaudi-Nagy Tamás
click mapJobbik Székesfehérvárért blogNemzeti EgyletekAtilla Király NépfőiskolaVándor vásárCsengey Dénes KönyvtárKuruc.info
Friday the 22nd. Affiliate Marketing.