Jobbik Székesfehérvár - Behajtani vagy nem behajtani?

Behajtani vagy nem behajtani?

Készült: 2014. október 07. kedd Írta: Fazakas Attila

A Jobbik helyben lakó észak-palotavárosi képviselőjelöltje, Fazakas Attila felháborodását fejezi ki a Kelemen Béla utca- Palotai út kereszteződésénél a balra kanyarodást tiltó szabály életbe lépése kapcsán. A döntést nem készítették elő, nem egyeztettek a lakókkal, előzetesen nem kínáltak alternatívát. A felelőtlen lépés következtében a palotavárosiak hátrányt szenvednek, többet utaznak, a sűrűn lakott területen tovább romlik a levegő minősége.
Az eddigi képviselő asszisztált a lépéshez,

nem képviselte kellőképpen az autóval rendelkező észak-palotavárosiak érdekeit, a jogos elégedetlenség kapcsán csak rögtönzött ígérgetésbe tudott bocsátkozni. A helyzet tarthatatlansága miatt az itt lakók aláírásgyűjtést kezdeményeztek. Fazakas Attila azt sem tartja helyénvalónak, hogy a jelenleg fideszes képviselőjelölt a választás előtt kvázi képviselőként viselkedik, hiszen az okt.12.-e után megalakuló Közgyűléséhez kíván fordulni az okozott károk enyhítése okán. A Jobbik általános, a közlekedés egészét (beleértve a közösségi közlekedést) érintő stratégia kidolgozását javasolja, hogy többé ne fordulhassanak elő ehhez hasonló helyzetek.
Mi a felelős döntések elkötelezett hívei vagyunk, a jelentős változtatásokat csakis a lakók véleményének figyelembe vételével hajtanánk végre.

click mapHazai PályaJobbik Magyarországért MozgalomMagyar Remény MozgalomAlfahírJobbikTVFehér megyei Jobbik
click mapVona GáborKovács Béladr. Morvai Krisztinadr. Gaudi-Nagy Tamás
click mapJobbik Székesfehérvárért blogNemzeti EgyletekAtilla Király NépfőiskolaVándor vásárCsengey Dénes KönyvtárKuruc.info
Thursday the 22nd. Affiliate Marketing.