Jobbik Székesfehérvár - Bogár László a helyi gazdaság esélyeiről - „Gyáva népnek nincs hazája”

Bogár László a helyi gazdaság esélyeiről - „Gyáva népnek nincs hazája”

Készült: 2014. október 09. csütörtök Írta: Fazakas Attila

A helyi gazdaság fejlődési lehetőségeiről tartott előadást Bogár László közgazdász az Élhető Fehérvárt! programsorozat nyitóelőadásán október 9-én.
A rendezvény házigazdája a Jobbik székesfehérvári polgármester jelöltje, Horváth-Tancsa Ágnes volt.
Bogár László közgazdász közreműködött a Jobbik Székesfehérvárra vonatkozó gazdasági programjának kidolgozásában. A szakember előadásában több más mellett azt hangsúlyozta, hogy gyáva népnek nincs hazája, azaz magunknak is tennünk kell azért, hogy ne foszthassák ki még jobban országunkat, a magyar embereket.

Bogár László szerint a helyi pénz jó megoldás lehet a városok és kisebb közösségek számára, hogy függetlenedni tudjanak a globalogazditól. Az előadó kérdésre válaszolva elmondta, a helyi pénz eredményezheti azt hogy az állam elesik némely adóbevételtől, ugyanakkor a munkahelyteremtésre gyakorolt pozitív hatása miatt háromszoros hasznot is jelent az állam számára. Ezen túlmenően a helyi gazdaság egységét erősíti, mert valódi összefogást teremt a helyi közösségek számára, összpontosítja a helyi gazdasági erőket.

Székesfehérvári eseményen ott voltak a Jobbik képviselőjelöltjei. a radikális párt szimpatizánsai és támogatói is.

Az Élhető Fehérvárt! programsorozat folytatódik, a következő előadás novemberben lesz, melyről bővebb információt a www.elhetofehervart.hu oldalon találnak majd az érdeklődők.

click mapHazai PályaJobbik Magyarországért MozgalomMagyar Remény MozgalomAlfahírJobbikTVFehér megyei Jobbik
click mapVona GáborKovács Béladr. Morvai Krisztinadr. Gaudi-Nagy Tamás
click mapJobbik Székesfehérvárért blogNemzeti EgyletekAtilla Király NépfőiskolaVándor vásárCsengey Dénes KönyvtárKuruc.info
Thursday the 22nd. Affiliate Marketing.