Jobbik Székesfehérvár - Tián József: Terrorizmus

Tián József: Terrorizmus

Készült: 2015. január 19. hétfő Írta: Tián József

Kedves Olvasóim! Lehet, hogy másként látom a világot mint a magyar és egyéb européer, hivatásos véleményformálók!
Ők valami ilyesmit magyaráznak: Egyik szépnapon, reggel felkelvén a muszlim államok, nèpcsoportok vezetői, és mit ad  a teremtő, valamennyien, egyszerre úgy döntöttek, hogy radikalizálódni fogunk! Így aztán nekilàttak minden ok nélkül mindenféle "angyallelkű" népeket terrorizálni!
Hát ez a hivatalos hablaty ! Azt várják, hogy el is higgyük! Az már számukra nem fontos, mi volt korábban! Pediglen a gyakorlat jól követhető! Első lépés a kiválasztott, renitenskedő, globális fosztogatással szembeszegülő országgal szemben egy kis polgárháborús helyzet teremtése! Társadalmi csoportjaik szembeállítása gazdasági, vallási, etnikai, nyelvi, és még ki-tudja milyen eszközökkel.

A következő  lépésként, amikor már a kiválasztott szerencsétleneknél elég nagy a káosz, lehet hírelni a világban, hogy milyen óriási veszély ez a világbékére nézvést! Még tömegpusztító fegyverek birtoklásával is meg lehet vádolni, kit érdekel ha pár év múltával bebizonyosodik, hogy nem igaz!
Ezután már minden rendben van, pár erkölcstelen csatlós ország "igen"-jével indulhat a fegyveres csapás az immáron" rettenetes veszélyt" jelentő szerencsétlenekre. Lehetőleg interkontinentális rakétával a kőbalták ellen!
Azután áldozatot is kell produkálni! Létszámarányosan fel kell áldozni néhány, számukra kevésbé fontos embert, hogy legyen kikért bosszút állni, legyen kiket díszpompával eltemetni, igazolván a háború
igazságos voltát!
Az eredményt ismerjük! Lerombolt városok, országok, vétlen emberek, nők, aggastyánok, gyerekek tízezreinek halála! Megsemmisült gazdaságok, elvett országok, hontalanná vált tömegek, szétbombázott lakodalmi menet, kiszolgáltatottság, nyomor!
Ha mégsem akar működni a régi szisztéma, jön a provokáció. Az egyik legaljasabb változata, amikor az érinthetetlennek tűnő "szólásszabadság" védőernyője mögé bújva az ember legszemélyesebb, legbensőbb meggyőződését, a hitét gúnyolják!
Ezért aztán három, esetleg négy francia állampolgár- talán az ükapjuk született más hazában- elégtételt vett hitükön esett sérelmekért! Tettük elítélendő, de hát Fraciaországban szocializálódtak, lehet, hogy ott a konfliktusok efajta megoldása az elfogadott!
Aztán jön a viszontreakció! Francaország repülőgép anyahajót ķüld az ükapák szülőhelyéhez, megtorló szándékkal! Nem tudom mit szólnának ezek az "igazságbajnokok" ha hasonló hajó érkezne az Ő partjaikhoz, feltételezve ha a megvádoltaknak is lenne?
Számomra megdöbbentő volt a fő" rendcsináló" nemzetek vezetőínek közös tiltakozása Párizsban! Nem tudják, hogy Ők az első számú felelősei a bekövetkezett eseménynek? Vagy talán már elfelejtették az általuk tízezrével pusztított, szintén EMBEREKET!

Akkor most hogy is van ez a terrorizmus?

Tián József utászezredes

click mapHazai PályaJobbik Magyarországért MozgalomMagyar Remény MozgalomAlfahírJobbikTVFehér megyei Jobbik
click mapVona GáborKovács Béladr. Morvai Krisztinadr. Gaudi-Nagy Tamás
click mapJobbik Székesfehérvárért blogNemzeti EgyletekAtilla Király NépfőiskolaVándor vásárCsengey Dénes KönyvtárKuruc.info
Thursday the 22nd. Affiliate Marketing.