A székesfehérvári Jobbik 2014. augusztusi hírlevele

 
 

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Székesfehérvári Alapszervezet hírlevele - 2014. aug.1. 

2014-08-08 ez a haboru nem fejlec 540x

 
---
 
---
 

Tancsa Ágnes, a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezet elnökének bemutatkozó nyilatkozata

Kedves Nemzettestvérem!
Új fejezet kezdődött a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezetének életében. Közel egy hónapja a párt Országos Elnöksége úgy döntött, hogy feloszlatja az akkori Alapszervezetet. Meghallgatások sora előzte meg ezt a lépést, melyről a Jobbik országos vezetése úgy ítélte, elkerülhetetlen. Egy szervezet feloszlatása mindig nehéz helyzetet teremt, kétségtelenül sérüléseket okoz. Ugyanakkor hiszek abban, hogy lehetőséget is ad, hogy tiszta lappal, újult erővel, a korábbi hibáinkból tanulva, megújulva kezdjünk egy építkező, előre vivő munkába. Szerencsére ebben a hitemben osztoznak az újjáalakult Alapszervezet tagjai is.

Közösen dolgozunk azon, hogy Székesfehérváron legyen egy markáns, radikális politizálást folytató Jobbik, amely mind az önkormányzati, mind a hétköznapokban végzett munkájával kitűnik a politikai palettáról. Ebben számítunk az Ön segítségére, támogatására is. Szükség van a visszajelzésre, a baráti kritikára.

Az önkormányzati választásra készülünk, mind a 14 körzetben megméretjük magunkat és a polgármesteri székért is harcba szállunk. A programunk elkészült, mely azoknak a fehérváriaknak szól, akiknek fontos a múlt, megbecsülik és védik a jelen értékeit, és a szebb jövőt építik.

A programjavaslat megalkotásánál fő szempont volt, hogy a Királyok Városa valóban büszke

Tovább 

 

Fehérvárt népszerűsítő film a fehérváriaknak?

A székesfehérváriaknak tapasztalatból kellene tudniuk, hogy jó itt élni, és nem egy kampányból – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Tancsa Ágnes a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke. Szükség van a várost népszerűsítő kisfilmekre, honlapra, közösségi oldalakra, de mindezek arra valók, hogy más városokból, megyékből ide vonzzák a turistákat, hogy azt mutassuk Székesfehérvár egy élhető település, ahonnan eszébe sem jut elköltözni az itt élőknek. Úgy látjuk, hogy ezt a feladatát nem teljesíti a kampány, hiszen míg Székesfehérváron a Budai út – Kadocsa út kereszteződésében körülbelül nyolc egymás mellett álló óriásplakát is a várost hirdeti, addig Győrben, a Balaton mentén vagy éppen Miskolcon egy darabot sem lehet látni – hívta fel a figyelmet a szervezet vezetője.

Tovább 
 

Újjáalakult a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezete

Még július 2-án oszlatta fel a Jobbik országos elnöksége a párt székesfehérvári alapszervezetét, mivel az alapszervezetben kialakult személyes konfliktusok veszélyeztették a pártot politikai céljainak elérésében és érdekeinek hatékony érvényesítésében. A rövid átmeneti időszakot követően július 16-án újjáalakult az alapszervezet, amely egyhangúlag Tancsa Ágnest, a Jobbik Fejér megyei sajtófőnökét, az országos Médiapolitikai Kabinet tagját választotta elnöknek. 

Az elmúlt években sokan segítették a Jobbik munkáját a megyeszékhelyen, nekik köszönjük az áldozatos, sokszor erőn felüli munkájukat, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk! – mondta a frissen megválasztott elnök. 

Tovább 


"Diák vagyok nem rabszolga" - Róth József IT elnök sajtótájékoztatója (videóval)

Idén nyáron is folytatja a Jobbik „Diák vagyok nem rabszolga” kampányát. Országosan mintegy kétszázezer fiatal kénytelen dolgozni a szünidőben, és Székesfehérváron is sok diák vállal munkát, akár év közben is, hogy finanszírozni tudják tanulmányaikat, valamint így próbálják szüleiket tehermentesíteni.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata már több ízben felhívta a Kormány figyelmét, hogy a munkajogi ismeretekkel nem rendelkező fiatalok fokozottan ki vannak téve a visszaéléseknek. A munkáltatók részéről rendszeres, hogy nem tartják be a munka törvénykönyvét, nem adják meg az előírt pihenőidőt, késve utalják a diákok fizetését, de sok helyen még szerződést sem kötnek, vagy éppen megalázó körülmények között dolgoztatják a fiatalokat.

Tovább 


Halaszthatatlan feladatunk az Országzászló tér helyreállítása

Halaszthatatlan feladatunk az Országzászló tér helyreállítása - mondta Fazakas Attila a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezetének alelnöke. Annak ellenére, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy a teret visszakapja Székesfehérvár abban a formában, ahogyan azt 1938-ban a városban ülésező Országgyűlés láthatta, mégis minden rekonstrukciós tervből kimaradt. A Szent István Emlékév is elmúlt úgy, hogy az Országzászló helyét még mindig egy nyitott könyv foglalja el.

Tovább


 

Események, rendezvények

Júl.30-aug.2. Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál
Aug.5-10. Borzont (Erdély): 10. EMI tábor
Aug.8-10. Bugac: Kurultaj
Aug.14-24. Székesfehérvár: Királyi napok
Aug.8-10. Székesfehérvár: Alba Regia Jazz fesztivál

Válogatás az országos hírekből

"Magyarország jövőjét nem lehet a multikra építeni"
A Kormány a gazdáknak járó támogatással tömné ki a narancsbárók zsebét?
A vonatok késnek, ugye? Írjon Sneider Tamásnak, ha késne a MÁV miatt
A DK-s Varju László fizesse vissza a másfél millió forintot
Így védené meg a mentőket a Jobbik
Szávay: "Ez a háború nem a magyarság háborúja"


 

Tüntetés

2014-08-08 ez a haboru nem 350x

 

 
 
www.jobbikfehervar.hu | kapcsolat | Facebook
A hírlevelet Fazakas Attila szerkesztette.
--